Nieuws

Van Schulden naar Kansen


In 2016 is door Nationale Nederlanden (voorheen Delta Lloyd Foundation) het programma “Van Schulden Naar Kansen” gestart, later ook in samenwerking met Aegon. Dit heeft een concreet doel, namelijk: armoede door probleemschulden in 7 steden in Nederland binnen 5 jaar terugdringen.


Voor deze stichting (www.vanschuldennaarkansen.nl) verzorgen wij  het programma Geld en Werk nu! (www.geldenwerk.nu). Wij hebben hiervoor een maatwerk programma: Stap 1 is een online sollicitatietraining van 3 dagdelen, die deelnemers direct meer kansen biedt op de arbeidsmarkt. Stap 2 is een intensieve individuele coaching van maximaal zes maanden met als doel het vinden van een betaalde baan.

Wij zijn ervan overtuigd dat de meest duurzame weg uit de armoede het genereren van voldoende inkomen door werk is. 70% van de deelnemers aan dit programma is erin geslaagd om weer een betaalde baan te vinden.


Persoonlijk en professioneel

Onze methodiek richt zich juist op mensen met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt om succesvol te trainen en aan werk te helpen. Wij zijn van mening dat het genereren van (voldoende) inkomen de meest duurzame oplossing is om uit de schulden te komen.


Deelnemen

Deelname aan de training en persoonlijke coaching is gratis, dankzij Aegon en Nationale Nederlanden. 


GEÏNTERESSEERD?

MELD JE AAN:

via de mail: [email protected]

mobiel: 06-21528597

Van Schulden naar Kansen